Update 12 oktober 2020

Stichting KempenRun zet streep door twee loopevenementen
Covid 19 virus weer spelbreker!

Het is ruim een half jaar geleden dat de KempenRun 2020 op het laatste moment niet kon doorgaan in verband met het Covid 19 virus.
Een besluit dat wij destijds met pijn in ons "loophart" hebben genomen, maar op dat moment de enige optie was.
Vanaf dat moment was alles gericht op de KempenTrail op 6 december 2020 in Bladel en de KempenRun op 21 maart 2021 in Hapert.
Gezien de huidige situatie en de vooruitzichten voor de komende maanden heeft de organisatie besloten beide evenementen van de hardloopkalender te halen.
In de afweging hebben zaken als gezondheidsrisico’s, accommodatie en zeker ook de onzekere tijden waarin onze sponsoren verkeren een rol gespeeld.
Omdat wij deze zaken niet kunnen waarborgen hebben wij dit besluit genomen.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe in deze moeilijke tijd en hopen jullie weer te mogen begroeten bij de KempenTrail op 5 december 2021 en KempenRun 20 maart 2022!

 Met sportieve groet,

Organisatie "Stichting Kempen Run" Hapert

 

Update 15 juni 2020

Covid-19 en de Kempen Run 2021:

Beste sportvrienden,

De RIVM maatregelingen m.b.t. covid-19 geldt dat per 1 september onder voorbehoud evenementen weer zijn toegestaan. covid 19De organisatie van evenementen en ook onze Kempen Run zal heel anders georganiseerd moeten gaan worden dan gewend. Of we het, met de 1.5 mtr afstand, uberhaupt kunnen organiseren met de huidige faciliteiten etc. die we hebben, is sterk de vraag. Het is echter nog geen 21 maart, tussentijds kan er nog veel gebeuren.  Vanaf september gaan we kijken wat we kunnen organiseren.  Alles zal in nauw overleg met de Gemeente gaan. De Atletiek Unie heeft een protocol opgesteld voor het organiseren van evenementen waarmee we handvaten hebben gekregen. Ondertussen blijven we de ontwikkelingen volgen.

Hopelijk kunnen we toch met veel deelnemers, op gepaste afstand, de 10de editie organiseren!

Bestuur "Stichting Kempen Run" 

 

 

 

Update 4 mei 2020

Nieuwe website is in de lucht! nieuwe website

Kort na de 9de Kempen Run in 2019 is een klein projectgroepje gestart met de voorbereiding voor een nieuwe website. Ze hebben de lay-out bedacht en een goede kennis heeft deze overzichtlijke website gebouwd! We zijn er blij mee!

 

 

Update 10 maart 2020

KempenRun afgelast wegens Covid-19 (Coronavirus)

Beste deelnemers,

De KempenRun 2020 op zondag 15 maart gaat niet door. De organisatie heeft dinsdagavond besloten de 10e editie van het atletiekevenement van de agenda te halen wegens het Covid-19 (Coronavirus)

De ontwikkeling met betrekking tot het COVID-19 (Coronavirus) en de actuele updates en adviezen van het RIVM, Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost, GGD Brabant-Zuidoost en GHOR Brabant-Zuidoost heeft ons doen besluiten het evenement te annuleren.

Alle evenementen waar meer dan duizend mensen bij betrokken zijn worden geannuleerd op last van de Veiligheidsregio.

Een moeilijke, maar ook begrijpelijke beslissing gezien de grote onzekerheid en de verantwoording richting atleten,vrijwilligers en toeschouwers.

Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben en hopelijk zien wij jullie aan de start tijdens de volgende editie van de Kempen Run.

We zullen geen inschrijfkosten innen!

Met sportieve groet,

Stichting KempenRun Hapert